• 123

NOVEL viste det integrerte energilagringssystemet for husholdninger på Vietnam International Solar Energy Exhibition i 2023

Den 12. til 13. juli viste NOVEL, en ledende leverandør av litiumion-batterier og energilagringssystemer, frem sin nye generasjon av integrerte energilagringssystemer for hjemmet på den internasjonale solenergiutstillingen i Ho Chi Minh-byen, Vietnam.

NOVEL integrerte energilagringsbatterier gir kundene mer effektive, tryggere, miljøvennlige og intelligente strømløsninger.

nyheter_1

Integrert og modulær design

NOVEL integrerte energilagringsbatterier for hjemmet integrerer sømløst hybrid-omformere, BMS, EMS og mer i et kompakt kabinett som enkelt kan installeres innendørs og utendørs med minimal plass og støtter feilfri plug and play.
Den skalerbare og stablede designen gjør at lagringskapasiteten til batterimoduler kan stables fra 5 kWh til 40 kWh, og dekker enkelt hjemmets energibehov.Opptil 8 enheter kan kobles i serie, og genererer en effekt på opptil 40 kilowatt, slik at flere husholdningsapparater kan opprettholde driften under strømbrudd.

nyheter_3
nyheter_2

Best effektivitet

NOVEL integrerte husholdningsenergilagringsbatteri har oppnådd en effektivitetsvurdering på opptil 97,6 % og en fotovoltaisk effekt på opptil 7kW, med mål om å maksimere effektiviteten til solenergiproduksjon mer effektivt enn andre energilagringsløsninger for å støtte hele husets belastning.
Flere arbeidsmoduser har optimalisert strømutnyttelse, forbedret husholdningsenergi og reduserte strømkostnader.Brukere kan kjøre flere store husholdningsapparater samtidig i løpet av dagen, og nyte et komfortabelt og høykvalitets hjemmeliv.

Pålitelighet og sikkerhet

NOVEL husholdningsenergilagringsbatteri tar i bruk det sikreste, mest holdbare og mest avanserte litiumionbatteriteknologien LiFePO4-batteriet på markedet, med en designlevetid på opptil 10 år, en sykluslevetid på mer enn 6000 ganger og en garantiperiode på 5 år.
Med en solid struktur som passer for alle værforhold, aerosolbrannbeskyttelse og IP65 støv- og fuktbeskyttelse, er vedlikeholdskostnadene minimert, noe som gjør det til det mest pålitelige energilagringssystemet du alltid kan stole på for å nyte ren og fornybar energi.

Intelligent energistyring

NOVEL energilagringsløsninger til hjemmet har intuitive funksjoner for applikasjons- og nettverksadministrasjon, som muliggjør fjernovervåking i sanntid, omfattende visualisering av energiproduksjon og batteristrømflyt, samt optimalisering av energiuavhengighet, beskyttelse mot strømbrudd eller foretrukne innstillinger for energisparing.

Brukere kan kontrollere systemene sine fra hvor som helst gjennom fjerntilgang og umiddelbare varsler, noe som gjør livet smartere og enklere.

nyheter_4

Innleggstid: Aug-04-2023